TAPETSERING

Vi kan tapetsering

Vi är experter på tapetsering och kan sätta upp tapeter med eller utan mönsterpassning. Det kan vara väldigt svårt att sätta upp tapeter med mönsterpassning på egen hand om man inte har vanan inne då det lätt kan bli snett och se allmänt oprofessionellt ut. Låt en av våra duktiga tapetserare ordna så att du får tapeten på plats istället. Vi kan fixa tapetseringen så att det ser riktigt proffsigt och fint ut, oavsett vilka tapeter eller mönster du vill ha.

Tapetsera eller måla?

En del kunder kan ha svårt att välja mellan att måla eller tapetsera väggarna och det finns självklart inget rätt eller fel när det gäller vad man bör välja. Men det finns vissa fördelar med att tapetsera framför att måla. Tapeter erbjuder ett stort utbud och variation. Det finns oändligt många mönster att välja mellan och man kan på så vis skapa sig ett unikt utseende i hemmet. Att tapetsera går dessutom väldigt snabbt och man behöver inte vänta på att en färg ska torka för att kunna möblera. Man slipper dessutom den starka lukten från färgen som många tycker är irriterande.

Välj rätt tapet

Det kan vara svårt att välja rätt tapeter med tanke på att utbudet av tapeter är så stort. Därför kan det vara bra att utgå ifrån sin egen ekonomi i första hand när man ska köpa tapet. Man kan minska utbudet av tapeter i exempelvis webbshoppar, genom att anpassa visningen av tapeterna på hemsidorna efter sin egen budget. Sedan är det bara att hitta den där tapeten som är snyggast och som passar bäst för ändamålet. Tapeter finns på Rusta för några hundralappar och kan vara ett bra alternativ för dig som vill fixa en snygg inredningsstil med liten budget.