SNICKERI

Behöver du en snickare?

Som nämnt tidigare kan vi göra mycket mer än bara tapetsera och måla fasader, vi utför även snickerier av olika slag. Därför gör du rätt i att anlita oss om du behöver genomföra lite större renoveringsprojekt som involverar snickerier eller om du bara vill bygga en altan. Vi utför det mesta inom snickeri, inklusive att måla alla snickerier efter kunds egna preferenser. För att få en blank och fin finish kan vi exempelvis sprutlackera ytorna. En sprutlackering är bra för ytor som man vill ha helt blanka och släta, som till exempel köksluckor eller dörrar.

Smycka fasaden

En vacker fasad är så mycket mer än en färg som sitter som den ska, det handlar även om hur fasaden är utformad. Något som gör väldigt mycket för en fasad är till exempel gaveldekor och gavelornament. Ett trähus med en vacker gaveldekor ser nästan ut som ett vackert bakverk och det kommer garanterat dra blickarna åt sig. Att smycka fasaden med diverse snickeridetaljer sätter en personlig och unik prägel på huset som blir en fröjd att titta på både för dig och andra.

Njut av en altan

Saknar huset en bra uteplats? Lugn, det fixar vi. Våra duktiga snickare ser till att bygga en praktisk och tillfredsställande altan som kommer bli fantastisk att utnyttja under varma sommardagar. Altanen kan målas eller förbli naturligt träfärgad, den kan byggas med platsbyggda trämöbler och med praktiska vindskydd och räcken runt om. Dina preferenser bestämmer helt och hållet hur vi ska bygga din drömaltan. Dessutom är en altan en investering för dig och för din livskvalitet samt ökar värdet på huset.