RENOVERING

Låt oss utföra renoveringen

Vi tapetserar och målar inte bara, vi renoverar också. Med andra ord kan du som kund anlita oss för fler uppdrag i samband med att du vill utföra exempelvis en tapetsering i hemmet. Om du vill bygga till eller riva en vägg i samma veva kan vi ordna så att du får en helt ny planlösning och ser till så att allt blir precis så som du har tänkt dig. För dig som kund är det smart att anlita en och samma byggfirma för flera uppdrag. Det ger dig ett bättre pris och du får bättre koll över byggprocessen.

Investera i en renovering

Som ägare till sin bostad är en renovering alltid en investering, i alla fall om den utförs på rätt sätt. Med andra ord bör renoveringen utföras på ett fackmannamässigt sätt så att den blir ordentligt gjord. Att själv sätta igång och renovera kan verka enkelt, men många gånger har inte privatpersoner tillräckligt med kunskap eller erfarenhet för att själva göra ett bra jobb. Dessutom är det väldigt lätt att ta sig vatten över huvudet och man riskerar att både orken och energin tar slut långt innan jobbet är klart. Att anlita en hantverkare ger däremot ett garanterat bra resultat och man vet precis hur resultatet kommer bli, hur lång tid det kommer ta och vad det kommer kosta.

Anlita en kompetent hantverkare

När man ska genomföra en renovering är det viktigt att anlita kompetenta hantverkare. Som privatperson kan det vara svårt att veta vad man ska leta efter för att hitta en hantverkare med rätt kompetens för uppdraget. En sak man kan titta efter är referenser. De brukar ge en tydlig och ärlig bild av vad hantverkaren går för. Kolla även upp företagets ekonomi. Byggföretag i ekonomisk kris är en stor risk för privatpersoner.

Anlita oss för ditt byggprojekt. Vi besitter rätt kompetens för att kunna göra ett ordentligt arbete, vår ekonomi är god och vi har samlat på oss massor med fina referenser med åren.